top of page

Solkraft är våra barns framtid

Våra barn kommer växa upp i en värld där vi täcker stora delar av vårt energibehov med hjälp av solen. Vi är övertygade om att solkraften är här för att stanna, och utvecklas tillsammans med oss. Solkraften är svaret på många av vår tids gröna utmaningar, en tillgänglig teknisk lösning för många i vårt avlånga land, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vi motiveras av att vara en del av den utvecklingen, en känsla av att vakna på morgonen och göra skillnad.

Solenergi finns i överflöd, på bara två timmar producerar solen samma mängd energi som hela jordens befolkning behöver på ett helt år. (källa: Naturskyddsföreningen*) Vi vill hjälpa dig ta vara på den energin och bidra till den klimatvänliga solrevolutionen.

* LINK

Tjänster

Vi levererar, monterar och installerar dina solpaneler, och sedan underhåller vi dem också. Alla solkrafts-baserade lösningar är intressanta för oss. Inget uppdrag är för litet eller stort - tillsammans kommer vi fram till vad som passar dig bäst!

Montage av dina solpaneler

Vi monterar dina solpaneler så att du kan tänka på annat. Våra montörer är experter på tak och infästningar för all typ av material, solpanelerna ska sitta stabilt och säkert så att du kan sova gott om natten. Energilösningar kan vara komplicerade, vi vill göra det enkelt för dig att förstå hur den fungerar. Vi ser till att du känner dig trygg med din hållbara investering. Det ska vara solklart med solkraft.

Rengöringstjänst

Har du redan solpaneler? Vi rengör och återställer dina monterade paneler så att de kan prestera enligt maximal kapacitet. Vår rekommendation är årlig tvätt av panelerna då damm, smuts, fågelträck och nedfallna växtdelar ofta sänker panelernas prestanda, helt i onödan. Teckna ett abonnemang av vår rengöringstjänst så slipper du tänka på när det är dags. Vi använder enbart vatten och rena, miljömärkta och ofarliga rengöringsmedel.

Individuella behov

Har du en idé eller ett förslag för solkraft? Vi jobbar gärna med innovativa projekt och unika lösningar. Tveka inte att kontakta oss, så kommer vi tillsammans fram till svaret för dina behov.

bottom of page